150.ОУ

Цар Симеон Първи

Прием в първи клас – учебна 2022/2023 година

Уважаеми родители,

Свободните места за прием на ученици в първи клас в общинските училища на територията на Столична община от днес, 26.04.2022 г., са обявени на сайта на ИСОДЗ, ПГУ и I клас. Вече имате възможност в профила на детето да отбелязвате избираемите учебни часове, които бихте искали да изучава в I клас в съответното училище, както и организацията на учебния ден – целодневна или полудневна.

Профилите и кандидатурите на децата можете да актуализизирате от 26.04. до 18:00 ч. на 5 юни, когато системата ще бъде заключена.

Първото класиране излиза на 6 юни, до 12:00 ч. Веднага след това започва записването на децата, което ще продължи до 17 юни, 17:00 ч.

Второто класиране излиза на 20. юни със срок за записване до 24. юни, а третото – на 27. юни със срок на записване до 1. юли. Ще има и 4-то класиране – на 4 юли със срок за записване до 6 юли

Всички подробности и ръководства за работа със Системата можете да намерите в секция ПРИЕМ на нашия сайт.

Успех! Очакваме ви!

Още новини

Информация за кандидатстване в VIII клас

На вниманието на родителите и учениците в VII клас, на които предстои кандидатстване в профилираните, професионалните гимназии и средните училища. Цялата налична информация за приема