150.ОУ

Цар Симеон Първи

Отлични резултати в състезанието “Kangaroo Global Linguistics (KGL)”

Още в началото на своят път като член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България 150.ОУ излъчи шестима ученици, класирали се за националния кръг на състезанието по английски език Kangaroo Global Linguistics (KGL).

KGL се провежда по цял свят от International Testing Authority (ITA) и от Institute for the Development of Educational Assessment (IDEA). Тестът се осъществява по места от партньорите на KGL в съответната страна. През годините националното състезание по английски език e утвърдeно като едно от най – престижните състезания по чужд език в България.

Във вътрешноучилищния кръг на състезанието, който се проведе на 19.02.2022г. във всички училища членове на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, участваха 75 ученици от I до VII клас от 150.ОУ, мотивирани и отлично подготвени от своите учители. Всички показаха какво знаят, постигнаха високи резултати, а шестимата най-добри ще се състезават с най-добрите от цялата страна на националния кръг на състезанието.

Националният кръг на състезанието ще се проведе на 19.03.2022 г. в град Гоце Делчев.

УСПЕХ НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ!

Още новини

Кръгла маса на тема “Приемственост”

Кръгла маса за стратегическо партньорство и сътрудничество на тема “Приемственост” се проведе днес между 88. ДГ “Детски рай” и 150.ОУ “Цар Симеон Първи”.Срещата уважи лично

13.04.2024г. – ОТВОРЕНИ ВРАТИ в 150.УЧИЛИЩЕ

Уважаеми родители на бъдещи ученици в 150.ОУ “Цар Симеон Първи”,С радост споделяме датата на отворените врати на 150.училище за всички, които желаят да се докоснат