150.ОУ

Цар Симеон Първи

Още една площадка по БДП за учениците на 150.ОУ през новата 2022/2023 учебна година

Нова площадка ще обогати дейностите в обучението по безопасност на движението. Проектното предложение на 150.ОУ е сред класираните в списъка на училищата с обхват на дейности по НП на МОН „Осигуряване на съвременна образователна среда“, 2022г., модул „Площадки за обучение по безопасност на движението“. Площадката ще бъде оборудвана с модели на пътни знаци и съоръжения и ще може да се използва на закрито с в часовете по БДП.

През изминалата учебна година учениците на 150.ОУ участваха в многобройни инициативи, свързани с безопасността на движението по пътищата и обогатяваха знанията си в тази дисциплина. Една инициатива по повод Деня на безопасността на движение по пътищата (29.юни), обедини ученици и учители в планирането, организирането и изпълнението на проект за създаване на площадка по БДП в училищния двор, на която най-малките ученици ще се запознават с правилата за движение по пътищата (повече за инициативата можете да видите ТУК)

Още новини

13.04.2024г. – ОТВОРЕНИ ВРАТИ в 150.УЧИЛИЩЕ

Уважаеми родители на бъдещи ученици в 150.ОУ “Цар Симеон Първи”,С радост споделяме датата на отворените врати на 150.училище за всички, които желаят да се докоснат