150.ОУ

Цар Симеон Първи

15. септември 2021г. Откриване на учебната година

Скъпи деца, уважаеми гости, драги колеги!

              В петнадесетия ден на месец септември училищният двор се превръща в отправна точка за ново начало. Първият учебен ден е символ на израстването. Всяка година трудът, усилията, обичта и любовта към знанието са стъпалата, които водят към успеха.

              На този ден училищната общност става единна. С един ритъм, с едно сърце, с една воля – да бъда здрава и успешна учебната година.

              Стремежът към знание  е стремеж към свобода.

Скъпи деца,

              Нека училището бъде за вас място, което да даде началото на успешен старт във всяко начинание, да срещнете истински приятели и всеотдайни учители.

Уважаеми родители,

              Вие знаете, че всеки миг, който подарявате на своите деца е безценен. Бъдете до тях в предстоящите дни като опора и пример. Като неизчерпаем извор на вдъхновение и радост в тяхното училищно ежедневие.

Успешна учебна година!

Виолина Велкова

Директор на 150.ОУ

„Цар Симеон Първи“

Още новини

Кръгла маса на тема “Приемственост”

Кръгла маса за стратегическо партньорство и сътрудничество на тема “Приемственост” се проведе днес между 88. ДГ “Детски рай” и 150.ОУ “Цар Симеон Първи”.Срещата уважи лично

13.04.2024г. – ОТВОРЕНИ ВРАТИ в 150.УЧИЛИЩЕ

Уважаеми родители на бъдещи ученици в 150.ОУ “Цар Симеон Първи”,С радост споделяме датата на отворените врати на 150.училище за всички, които желаят да се докоснат