150.ОУ

Цар Симеон Първи

На прага на новата учебна година 150. Иновативно ОУ обогатява материалната база за създаване на позитивна образователна среда с иновативни методи на преподаване.

Два интерактивни дисплея, получени по Националната програма за ИКТ на МОН са поставени вече в кабинетите по история и география и английски език.

За учениците и техните учители се откриват нови хоризонти към пътешествията по света, в миналото и вълнуващи преживявания с възможностите на модерното лингвистично обучение.

Иновативното обучение през втората година ще намери своя адекватен израз с амбицията на мотивираните, талантливи и отдадени на професията си учители.

А на път за физкултурния салон учениците ще бъдат мотивирани от жизнерадостни графични изображения, създадени от г-жа Антонина Бабукчиева – учител по изобразително изкуство. Цветните образи на деца в различни спортни активности ще се усмихват от стените на всички малки и големи ученици.

Още новини

Кръгла маса на тема “Приемственост”

Кръгла маса за стратегическо партньорство и сътрудничество на тема “Приемственост” се проведе днес между 88. ДГ “Детски рай” и 150.ОУ “Цар Симеон Първи”.Срещата уважи лично

13.04.2024г. – ОТВОРЕНИ ВРАТИ в 150.УЧИЛИЩЕ

Уважаеми родители на бъдещи ученици в 150.ОУ “Цар Симеон Първи”,С радост споделяме датата на отворените врати на 150.училище за всички, които желаят да се докоснат