150.ОУ

Цар Симеон Първи

Юбилеен концерт на училището – вечер на таланти и емоции

На 22 май Дом на културата “Искър” се превърна в сцена на незабравим спектакъл посветен на 35-годишнината от основаването на 150.ОУ “Цар Симеон Първи”. В тържествената зала се събраха ученици, учители, родители и гости за една вечер, изпълнена с вълнение и емоции.
Специални гости на празника на училището бяха г-жа Ваня Станчева, старши експерт в РУО – София-град, г-н Ясен Русев, кмет на район “Искър”, г-н Александър Иванов, заместник-кмет на район “Искър”, г-н Георги Любенов, журналист и възпитаник на 150.училище, д-р Цветеслава Гълъбова, дъщерята на първия директор на училището, която с изключителна емоционалност разказа за своята майка и за привързаността си към училището.
След официалното откриване и тържествено слово на директора г-жа Виолина Велкова сцената беше превзета от младите таланти, които бяха подготвили разнообразна програма – от класическа музика до модерни танци, Балет, валс, изпълнение на цигулка, интерпертации на фолклорни мотиви, хореогрaфии с лента и воали, рецитал за Патрона на училището бяха само част от вълнуващата програма.
Юбилейният концерт не само отбеляза важна годишнина и един нов етап в историята на училището, но и показа, че в него растат талантливи и вдъхновени млади хора.
Вечерта завърши с празничен коктейл, а спектакълът остави незабравими спомени и много усмивки и светли емоции.

Още новини