150.ОУ

Цар Симеон Първи

Ученик от 3.б клас – победител в конкурс на Столична община – район Искър и Булекопак

Благовест Юлиев е третокласникът, представил достойно 150.ОУ на конкурса за есе на тема “Как да намалим отпадъците в нашето ежедневие”, организиран от СО-район Искър съвместно с Булекопак.

Благовест се съревновава с деветокласници от училищата в Район Искър и се класира на трето място със своето есе, като с това показа отговорно отношенив към опазването на околната среда и талант в изразяването на това отношение.

Победителят беше поздравен от г-жа Людмила Стоева – председател на местната комисия за борба с противообществени прояви в СО – район “Искър”, която му връчи награда и грамота.

Още информация можете да видите ТУК

Още новини

Нови два проекта в ход през новата 2022/2023 учебна година за усъвършенстване на образователната среда и мотивиране на изкуството в 150.ОУ

150.ОУ се намира в списъците на класираните училища за финансиране поНационална прорама на МОН „Заедно в изкуствата и спорта“, модул „Изкуства“ иНационална програма на МОН

ПОКАНА за родителска среща

На 12.09.2022 година каним родителите на учениците в подготвителна група, първи клас и пети клас на родителска среща. Заповядайте!