150.ОУ

Цар Симеон Първи

15. септември 2021г. Откриване на учебната година

Скъпи деца, уважаеми гости, драги колеги!

              В петнадесетия ден на месец септември училищният двор се превръща в отправна точка за ново начало. Първият учебен ден е символ на израстването. Всяка година трудът, усилията, обичта и любовта към знанието са стъпалата, които водят към успеха.

              На този ден училищната общност става единна. С един ритъм, с едно сърце, с една воля – да бъда здрава и успешна учебната година.

              Стремежът към знание  е стремеж към свобода.

Скъпи деца,

              Нека училището бъде за вас място, което да даде началото на успешен старт във всяко начинание, да срещнете истински приятели и всеотдайни учители.

Уважаеми родители,

              Вие знаете, че всеки миг, който подарявате на своите деца е безценен. Бъдете до тях в предстоящите дни като опора и пример. Като неизчерпаем извор на вдъхновение и радост в тяхното училищно ежедневие.

Успешна учебна година!

Виолина Велкова

Директор на 150.ОУ

„Цар Симеон Първи“

Още новини

Дейности по прием на ученици в VIII клас

График на дейностите за организацията, провеждането и оценяването на изпитите от националното външно оценяване (нво) в VII клас през учебната 2021/2022 учебна година и на

Родителска среща за първи клас

На 30.06.2022г. в 18:00 часа в Актовата зала ще се проведе опознавателна среща с първокласниците на 150.ОУ и техните родители. Заповядайте! Да се запознаем и