150.ОУ

Цар Симеон Първи

На прага на новата учебна година 150. Иновативно ОУ обогатява материалната база за създаване на позитивна образователна среда с иновативни методи на преподаване.

Два интерактивни дисплея, получени по Националната програма за ИКТ на МОН са поставени вече в кабинетите по история и география и английски език.

За учениците и техните учители се откриват нови хоризонти към пътешествията по света, в миналото и вълнуващи преживявания с възможностите на модерното лингвистично обучение.

Иновативното обучение през втората година ще намери своя адекватен израз с амбицията на мотивираните, талантливи и отдадени на професията си учители.

А на път за физкултурния салон учениците ще бъдат мотивирани от жизнерадостни графични изображения, създадени от г-жа Антонина Бабукчиева – учител по изобразително изкуство. Цветните образи на деца в различни спортни активности ще се усмихват от стените на всички малки и големи ученици.

Още новини

Препоръчителна литература за лятото

Мили ученици, уважаеми родители, ТУК ще намерите списък с препоръчителната литература за лятото за учениците от втори до пети клас за учебната 2023/2024 година. Весела

Наградата на кмета за цялостна професионална дейност и ефективно управление на образователната институция

Директорът на 150.ОУ „Цар Симеон Първи“ г-жа Виолина Велкова получи Наградата на кмета за цялостна професионална дейност и ефективно управление на образователната институция. Награда, която

“Хартиена надпревара”

На 31.05.2023г. стартира кампанията за разделно събиране на отпадъци от хартиени опаковки „Хартиена надпревара“, организирана от Организация по оползотворяване на отпадъци от опаковки „Булекопак” АД,